Glastegels - Renovatiewerken

Onze Plaatsingsdienst

Lees meer →

Glastegels, meestal toegepast als een glasmuur, zijn zeer geliefd in nieuwbouwprojecten. Zowel binnen (douche, gang, inkomhal...) als buiten (poort, lichtkoepel, afscheidingsmuur...) Maar ook voor renovaties bieden ze dikwijls een oplossing. Als u een extra muur wilt zetten of een bestaande muur wilt vervangen maar wel de lichtinval wilt behouden. Of puur om esthetische redenen, als u de woning of het gebouw een ander design wilt aanmeten. De creativiteit met glastegels is legio. Vertel ons uw dromen en we realiseren ze samen.

Contacteer ons →

Douchewand met glazen bouwstenen

Met een douchewand in glastegels baad je letterlijk in het licht.

Glastegels zijn uitermate geschikt voor douches en badkamers. Ze zijn lichtdoorlatend maar behouden tegelijkertijd ieders privacy.

Verhaert & Co. maakt de wanden volgens uw wensen en op maat. U kunt kiezen voor rechte of gebogen wanden. In verschillende vormen, kleuren en afwerkingen.

De voegen van de badkamerwanden (min. vier mm breed), zijn bovendien schimmelwerend en waterafstotend.

Hoofdgebouw mijnsite Waterschei

De afgelopen twee jaar kreeg het imposante gebouw een zorgvuldige restauratie. Op het tweede verdiep ligt de Barabarazaal die met zijn rondgang één van de meest spraakmakende ruimtes is.

Centraal in de ruimte bevind zich een lichtstraat met glastegels. Tijdens de werken stelden ze betonrot vast en moest de hele structuur afgebroken worden.

De oorspronkelijke glastegels hebben wij volledig laten namaken. Deze replica’s zijn gebruikt om nieuwe prefabpanelen te maken.

De panelen zijn dan terug geplaatst met de kraan.

Nieuws

Meer nieuws →