Glastegels - Renovatiewerken
Glasgraniet

Glasgraniet

Glasgraniet is een moderne en exclusief ogende wand- en vloerafwerking. Het strakke design van het glasgraniet is zeer geliefd voor badkamers, douches en keukens.

De glasgranieten platen zijn 1,2 x 3 m groot en 6,6 mm dik. Dankzij deze afmetingen is het aantal voegen zeer beperkt wat de kans op schimmelvorming aanzienlijk vermindert. Het onderhoud van glasgraniet is dan ook minimaal en zeer eenvoudig.

Kelderdeksels

Kelderdeksels met glastegels houden het vuil buiten maar laten het licht binnen. De kelderdeksels worden op maat gemaakt met glastegels van 11.7 x 11.7. De tegels worden voorzien van gewapende beton. De voegen tussen de tegels zijn altijd 3 cm.

In plaats van het deksel volledig van glastegels te voorzien, kunt u ook opteren om er enkele verluchtingselementen in te verwerken. Zoals u ziet op de bijgevoegde foto.

Glasgraniet
Kleine verbouwingen

Kleine verbouwingen

Glasmuren zijn onze specialiteit. Maar als er om uw project te realiseren kleine aanpassingen aan uw woning of gebouw moeten gebeuren, dan kunt u hiervoor eveneens rekenen op het vakmanschap van Verhaert & Co. Dat maakt deel uit van onze service.

Neem gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft. We helpen u graag verder.